Christiano Ronaldo har testats positiv för coronavirus!

MrRobot
MrRobot
14/10/2020 10:14
Facebook icon Twitter icon Reddit icon

Christiano Ronaldo har testats positiv för coronavirus!

Den portugisiska stjärnan Christiano Ronaldo har testats positiv för coronaviruset och missar därför matchen mot Sverige i Nations League under onsdagskvällen. Övriga i laget har även de testats men utan något positivt resultat och samtliga kan därför spela matchen som planerat.

Ronaldo har spelat i båda Portugals matcher under den internationella spelpausen med början i vänskapsmatchen mot Spanien i Lissabon och sedan i matchen mot Frankrike som slutade 0-0. Resultatet betyder att både Portugal och Frankrike är i toppen av tabellen med 7 poäng vardera men där Portugal leder på grund av bättre målskillnad.

Sverige har hittills misslyckats med att bärga några poäng och riskerar att åka ur den högsta divisionen om de inte rycker upp sig rejält. Poäng mot Portugal är ett måste. Ronaldo som spelade senast mot Sverige i Stockholm och som gjorde två mål i matchen som Portugal också vann med 2-0, lyckades bli den första europé att göra 100 mål i internationella matcher vilket är en smått osannolik bedrift.

Sverige är nog minst sagt glada att Ronaldo inte spelar kvällens match.